Σαν Σήμερα

8 Αυγούστου 1992

8 Αυγούστου 1992

Σαν σήμερα, στις 8 Αυγούστου του 1992, η συναυλία των Guns ‘n’ Roses και των Metallica στο γήπεδο του Μόντρεαλ διακόπτεται και ακολουθούν επεισόδια και βανδαλισμοί από τους εξοργισμένους fans.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συναυλίας των Guns ‘n’ Roses και των Metallica στο γήπεδο του Μόντρεαλ, όταν οι Metallica κατεβαίνουν από την σκηνή, έπειτα από τον τραυματισμό του τραγουδιστή James Hetfield από πυροτεχνήματα. Ο Hetfield οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού και όπως ήταν επόμενο το show διεκόπη.

Οι Guns ‘n’ Roses ανέβηκαν στη σκηνή, αλλά ο frontman Axl Rose ισχυρίστηκε ότι πονούσε ο λαιμός του έπειτα από την εισπνοή τόσου καπνού από τα καμένα πυροτεχνήματα και δεν μπορούσε να συνεχίσει με αποτέλεσμα η μπάντα να εγκαταλείψει νωρίς την σκηνή.

Αυτό φυσικά δεν άρεσε καθόλου στους (κατά τα άλλα φιλήσυχους Καναδούς) και ακολούθησαν επεισόδια. Αυτοκίνητα ανετράπησαν, παράθυρα έσπασαν, τοπικά καταστήματα λεηλατήθηκαν και άναψαν φωτιές. Αυτά είχαν ως συνέπεια να προκληθούν ζημιές ύψους μισού εκατομμυρίου δολαρίων, να ακολουθήσουν συλλήψεις και οι Guns ‘n’ Roses να «αποκλειστούν» για πάντα από το Olympic Stadium του Μόντρεαλ.

Rockha Radio

August 3rd, 2020

No Comments

Comments are closed.