Σαν Σήμερα

5 Αυγούστου 2007

5 Αυγούστου 2007

Σαν σήμερα, στις 5 Αυγούστου του 2007, ο έλεγχος DNA στον οποίο υποβλήθηκαν περίπου δώδεκα άνθρωποι για να αποδείξουν ότι o «Godfather of Soul», James Brown ήταν ο πατέρας τους, αποκάλυψε ότι τουλάχιστον δύο από αυτούς έλεγαν την αλήθεια.

Ένας πρώην σύμβουλος του τραγουδιστή, ο Buddy Dallas, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει τα ακριβή στοιχεία, καθώς έρχονταν και άλλα αποτελέσματα δοκιμών, κάτι το οποίο αμφισβητήθηκε στο δικαστήριο και κατέληξε στο να πάρουν το όνομα του Brown έξι παιδιά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αργότερα η γυναίκα του μουσικού θρύλου James Brown, με αφορμή την νέα ταινία για τη ζωή του Get Up On, μίλησε για την οικογενειακή διαμάχη που υπήρξε με την περιουσία του τραγουδιστή της soul αλλά και για την οδήγηση στην «βεβήλωση» της σωρού του.

Η Tommy Ray, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ύστερα από τον θάνατο του τραγουδιστή τα Χριστούγεννα του 2006, η διαθήκη που είχε αφήσει ύψους 81.000.000 ευρώ, από την οποία άφησε το ήμισυ στην ίδια και στον γιο τους James Junior και τα υπόλοιπα χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, χάθηκε εντελώς ξαφνικά.

Ωστόσο, η υπόλοιπη οικογένεια βρισκόταν στην διαθήκη που είχε υπογράψει την χρονιά του 2001, αρκετό καιρό πριν τον γάμου του με την Tommy Ray και την γέννηση του παιδιού τους, με μοναδικούς κληρονόμους τα 6 ενήλικα παιδιά του.

Τέλος, αυτά αμφισβητούσαν ότι ο James Junior είναι παιδί του James Brown και αναγκάστηκαν να κάνουν τεστ DNA για να αποδείξουν την αλήθεια, όμως αυτό δεν ήταν εύκολο να γίνει, λόγω του υγρού της ταρίχευσης που είχε εμποτιστεί στην σωρό του.

«Χρειάστηκε να κόψουν το πόδι του για να πάρουν μυελό των οστών. Έκλαψα πολύ όταν το έμαθα. Ο άντρας μου, ο καλύτερος χορευτής στον κόσμο, με κομμένα πόδια μετά τον θάνατο του», δήλωσε η άμοιρη χήρα !

Rockha Radio

August 3rd, 2020

No Comments

Comments are closed.