Σαν Σήμερα

2 Νοεμβρίου 2007

2 Νοεμβρίου 2007

Σαν σήμερα, στις 2 Νοεμβρίου του 2007, ο Ozzy Osbourne ισχυρίζεται ότι η φήμη του έχει θιγεί, όταν οι αστυνομικές αρχές χρησιμοποίησαν το όνομά του χωρίς την άδεια του, ώστε να διοργανώσουν ένα «party – παγίδα» στο οποίο κάλεσαν 500 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Όλα ξεκίνησαν όταν Σερίφης Paul Laney, σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Ozzy Osbourne θα εμφανιζόταν με τον Rob Zombie σε ένα στάδιο στην Βόρεια Ντακότα. Σκέφτηκε λοιπόν να διοργανώσει ένα party στο Fargo (nightclub) λίγο πριν την συναυλία, στέλνοντας προσκλήσεις σε 500 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. Στο «party – παγίδα», εμφανίστηκαν πάνω από 30 ύποπτοι οι οποίοι συνελήφθησαν.

Η αστυνομία υποστήριξε ότι ήταν ένας «δημιουργικός» τρόπος για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Ο Ozzy όμως, δήλωσε ότι ήταν “προσβλητικό” τ’ ότι το όνομά του είχε χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδεια του και είπε χαρακτηριστικά ότι : «Αντί ο Σερίφης Paul Laney να περιμένει να παραθέσω συνέντευξη τύπου και να τον χτυπήσω φιλικά στην πλάτη, θα ήταν καλύτερα να μου ζητήσει συγνώμη ! »

Ηλίας Πελέκης

October 30th, 2019

No Comments

Comments are closed.