Σαν Σήμερα

1 Σεπτεμβρίου 2011

1 Σεπτεμβρίου 2011

Σαν σήμερα, την 1η Σεπτεμβρίου του 2011, ο τραγουδιστής των Green Day, Billie Joe Armstrong, «πετιέται εκτός» πτήσης λόγω υπερβολικά «χαμηλωμένου» παντελονιού.

Όλα συνέβησαν όταν ο Armstrong και η παρέα του επιβιβάστηκαν σε αεροσκάφος των Southwest Airlines στο αεροδρόμιο του Oakland, με προορισμό το Burbank της California.

Οι επιβάτες ετοιμάζονταν για την αναχώρηση τους, όταν η αεροσυνοδός πλησίασε τον μουσικό, που περίμενε να τοποθετήσει τις βαλίτσες του στον χώρο αποσκευών πάνω από τα καθίσματα και του ζήτησε να σηκώσει το παντελόνι του. Η απάντηση του Armstrong ήταν : «Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις από το να ασχολήσε με αυτό ?» Η αεροσυνοδός επανέλαβε το αίτημα της και τον προειδοποίησε πως θα τον βγάλει από το αεροπλάνο αν δεν συμμορφωθεί με τις οδηγίες της.

 

Ο Armstrong, απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος, λέγοντας : «Προσπαθώ απλώς να κάτσω στη γ@#%$νη θέση μου.» Ενώ, αμέσως μετά το συμβάν ο τραγουδιστής ανέβασε από το αεροδρόμιο στο tweeter, «Μόλις με πέταξαν έξω από πτήση της Southwest, επειδή φορούσα πολύ χαμηλά το παντελόνι μου. WTF ? Σοβαρά !»

Τελικά, ο Billie Joe Armstrong πήρε την επόμενη διαθέσιμη για το L.A.

Η δήλωση της Southwest ήταν η εξής : «Μόλις συνειδητοποιήσαμε τι συνέβη, σπεύσαμε να απολογηθούμε για την περιπέτεια του πελάτη μας, οποίος επέλεξε να πάρει την επόμενη πτήση. Συλλέγοντας περισσότερες πληροφορίες από τον πελάτη και τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό υπαλλήλους, αντιληφθήκαμε πως από την μεριά του πελάτη το περιστατικό θεωρείται λήξαν.»

* Ο Armstrong, δεν είναι ο πρώτος διάσημος που έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με την εν λόγω εταιρεία, καθώς το 2010, ο σκηνοθέτης του Red State, Kevin Smith, «εκδιώχθηκε» από ανάλογη πτήση από το Oakland στο Burbank, επειδή ήταν πολύ χοντρός !

Ηλίας Πελέκης

September 3rd, 2018

No Comments

Comments are closed.