Λέσχη Rock – Experience

Λέσχη Rock – Experience

Πολλοί νομίζουν πως το Rock χαρακτηρίζει μονάχα ένα μουσικό ιδίωμα, το οποίο ακροβατεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας έτοιμο να κλειστεί στο χρονοντούλαπο της pop κουλτούρας ως άλλη μια νοσταλγία.

Είμαι ο ALi Mathloum, αρθρογράφος και ιδρυτής της ομάδας & σελίδας “Λέσχη Rock” και θέλω να σας πω πως το rock είναι πρώτα απ’ όλα νοοτροπία. Τρόπος αντίληψης και στάση ζωής. Ένα αντισυστημικό state of mind το οποίο γαλουχήθηκε και καλλιεργήθηκε μέσω μια συλλογικής αντίδρασης στα κατεστημένα κάθε εποχής η οποία ένωνε διαχρονικά τους καλλιτέχνες της rock με το κοινό τους. Ένα μουσικό trend ξεφτίζει, όπως τόσα και τόσα, όμως μια νοοτροπία που σχετίζεται με κάποια μουσική, δε μπορεί να πεθάνει ποτέ. Θα είναι εκεί για να κρατάει ζωντανή την φλόγα, η rock μουσική βρίσκεται στο κάδρο της διαχρονικότητας και της μόνιμης μόδας, όπως το μαύρο χρώμα, τα διαμάντια και ο,τι άλλο δεν χάνει ποτέ την αξία του.

Έτσι και το “Λέσχη Rock – Experience” θα προσπαθεί μα πηγαίνει ενάντια στα συστημικά μοτίβα των FM και τις ανιαρές παρουσιάσεις και playlists. Είναι η ραδιοφωνική προέκταση της ενασχόλησης μου με την σελίδα και την αρθρογραφία πάνω στη μουσική ιστορία και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα μου με στόχο να έχω ενδιαφέροντες κάθε φορά προσκεκλημένους!

Keep Rockin’.

 

“Λέσχη Rock – Experience” κάθε Τετάρτη 16:00 – 18:00 με τον ALi Mathloum